Cursuri sustinute de profesori de la University of Hull

La fiecare 6-7 saptamani, profesori ai Universitatii Hull vin in Romania pentru un weekend prelungit. Tehnicile de predare, cursurile, admiterea și evaluările sunt după modelul britanic. Lista profesorilor este disponibila aici.

Diploma de absolvire internationala

Programul are dublă acreditare internațională: din partea AMBA (The Association of MBAs) si din partea AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business), acreditare deținută de mai puțin de 5% dintre programele de Master de Administrare a Afacerilor din cele 13.000, cate sunt în lume.

Oportunitati de networking internationale

Același program de EMBA se desfăsoară în UK, Hong Kong, Singapore si Bahrain de peste 20 de ani și se bucură de succes. La nivel international este disponibila o retea de alumni prin intermediul careia poti sa iei legatura cu colegii din celelalte locatii ale programului, avand posibilitatea sa gasesti persoana potrivita alaturi de care sa incepi un start-up, atat in Romania cat si in cele 4 tari unde se desfasoara acest program.

Un modul se desfasoara in campusul Universitatii Hull din UK.

La nivel local, organizam evenimente de networking pe diferite teme pentru cursantii actuali, alumni dar si persoane interesate de program. In fiecare grupa de cursanti se gaseste mixul perfect intre industri, companii si pozitii de management, facilitand invatarea de la colegi din diferite domenii, oferind o perspectiva mai generala asupra managementului. Media de varsta a cursantilor este de 34-35 de ani, reflectand nivelul de experienta in business.

Program de predare flexibil

Programul are o durata de 2 ani, iar cursurile se desfasoara in regim part-time, o data la 6 saptamani, intr-un weekend prelungit (Joi & Vineri – 14.00-22.00 si Sambata & Duminica – 09.00-19.00). Acest program permite continuarea activitatii profesionale a cursantilor.

De la manageri la lideri

Tematica modulelor ofera o gama larga de cunostinte care duc la intelegerea imaginii de ansamblu a impactului pe care deciziile le au asupra business-ului.

MBA Hull este mult mai mult decât o calificare – este calea spre o lume a oportunităților. În timp ce studiați pentru EMBA veți avea posibilitatea de a accesa o varietate de resurse care vă vor oferi oportunități de dezvoltare a abilităților care sunt foarte căutate de angajatorii de astăzi. Veți fi încurajați să construiți rețele valoroase cu o serie de contacte – de la lideri de afaceri la consultanți independenți și absolvenți.

Copyright © 2018 Ubbee | Toate drepturile rezervate | Politica de confidentialitate