NEWSROOM

Cea de-a doua generație de cursanți EMBA din Cluj-Napoca va avea ceremonia de absolvire în 9 noiembrie a.c.

Data:

În 9 noiembrie a.c va avea loc în Cluj-Napoca ceremonia de absolvire a celei de-a doua generații de cursanți ai EMBA University of Hull din România. Evenimentul va reuni alumnii, cursanții actuali și partenerii programului pentru a sărbători succesul singurului Executive MBA 100% britanic din România.

Pentru a celebra reușita cursanților noștri, vom organiza o ceremonie de absolvire oficială, transmisă în direct pe pagina noastră de Facebook,  iar seara un eveniment de networking. Accesul la cele două evenimente se realizează pe baza de invitație. Din partea the University of Hull vor fi prezenți la eveniment Prodecanul Școlii de Business – Claire Hookham Williams și Directorul Programului MBA – Nick Snowden. În luna iulie a.c., o parte dintre absolvenți au participat și la ceremonia de absolvire organizată de Universitea Hull în campusul din Marea Britanie.

Cea de a doua grupă de absolvenți formată din 21 de manageri și antreprenori din România se va alătura comunității globale de alumni EMBA University of Hull formată din peste 28.000 de membri din 150 de țări. Diploma de absolvire este internațională, acordată de University of Hull.

Școala de business britanică a fost lansată în Cluj-Napoca în anul 2015, iar partenerii proiectului sunt: Universitatea Babes-Bolyai, The University of Hull, Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, Banca Transilvania și Electrogrup. Programul este acreditat internațional de The Association of MBAs și de The Association to Advance Collegiate Schools of Business. În prezent, la EMBA The University of Hull studiază peste 50 de manageri și antreprenori români și străini, din top și middle management.

Despre partenerii EMBA University of Hull

Transilvania Executive Education (TEE) este Asociație non-profit al cărui rol este gestionarea EMBA-ului 100% britanic, derulat în Cluj-Napoca. Președintele TEE este Tiberiu Moisă (Director General Adjunct la Banca Transilvania).

University of Hull are aproape 90 de ani de tradiție. Portofoliul său cuprinde 50 de specializări, printre care management, medicină, științe sociale și umaniste, arte etc. Anual, peste 20.000 de studenți urmează cursurile University of Hull.

Universitatea Babes-Bolyai: Inființată în anul 1581, Universitatea Babes-Bolyai este cea mai veche universitate din România cu o lungă tradiție în educație, cercetare și deservirea comunității locale. În prezent, UBB  este cea mai mare universitate din țară, având mai mult de 38.000 de studenți înscriși la nivel de licență, masterat și doctorat, în 516 programe de studii în limba română, maghiară, germană, engleză, franceză. Universitatea a fost clasată între primele trei universități din România din punctul de vedere al calității programelor sale.

Universitatea Tehnică: Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, universitate de cercetare avansată și educație este astăzi una dintre instituțiile de învățământ superior cu tradiție, recunoscută național și internațional. UTCN cuprinde doisprezece facultăți repartizate în cele două centre universitare, Cluj-Napoca și Baia Mare, la care se adaugă extensiile în localitățile Alba Iulia, Bistrița, Satu Mare și Zalău. Oferta educațională, organizată în sistem Bologna, cuprinde programe de licență, masterat și doctorat, precum și programe de formare continuă.

Banca Transilvania este cel mai mare grup financiar din România, în funcție de active. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM si Retail. BT are peste 7.000 de angajați, aproape 500 de sedii și 2,5 milioane de clienți. Strategia băncii este susținută de acționari internaționali, cum este Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD).

Electrogrup: Cu o experiență de 20 de ani în domeniu, Electrogrup a fost înființată din dorința de a oferi servicii inovative și de calitate în infrastructura energetică. Afacerea s-a extins ulterior la infrastructura de telecomunicații, new media, piața de energie, gaze naturale și energii regenerabile, transformând sinergiile dintre aceste domenii în avantaje competitive, prin exploatarea conceptului inovator cross-sector. Astăzi, compania furnizează beneficiarilor săi soluții la cheie de design, implementare, mentenanță și dispecerizare în proiecte complexe de infrastructură energetică, telecomunicații și construcții civile, desfășurate la nivel național și internațional. Pilonii principali ai succesului Electrogrup, dinamismul și tehnologiile moderne aplicate, reprezintă avantaje majore ale companiei în strategia de extindere în România și în alte piețe.

Detalii despre înscrierea la EMBA sunt disponibile pe www.teecluj.ro sau contactând office@teecluj.ro; 0747 752 825 ori 0753 547 395.

Transilvania Executive Education

Detalii presă:

Universitatea Babes-Bolyai: laura.irimies@ubbcluj.ro

Universitatea Tehnică: mirela.botan@staff.utcluj.ro

Banca Tranvilvania: comunicare@btrl.ro

    Comentarii 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2019 TEE | Toate drepturile rezervate | Politica de confidentialitate