NEWSROOM

Cine sunt castigatorii burselor EMBA

Data:

Pentru al 3-lea an la rand oferim burse integrale celor interesati de programul EMBA 100% britanic oferit de The University of Hull in Cluj-Napoca. Cu ajutorul partenerilor din mediul de business: Banca Transilvania, Electrogrup si SIF Moldova, alaturi de Biziday, Ziarul Financiar si Republica.ro, in calitate de parteneri media, am organizat o competitie pentru 4 burse EMBA, in perioada 16 octombrie – 3 noiembrie. Am primit peste 80 de aplicatii, din care au fost alese cele mai bune.

Detalii despre bursierii la EMBA University of Hull

Cele 2 burse oferite de Electrogrup si Biziday vor merge catre Cristinela Velicu si Ștefan Teișanu.

Cristinela Velicu este Manager Sanatate Publica la MSD Romania, din Bucuresti. Cristinela este un profesionist cu experiență în industria farmaceutică, administrație națională, consultanță și ONG-uri. Experienta profesionala si-a consolidat-o prin implicarea în luarea deciziilor pe bază de dovezi in politici de sănătate și formularea, monitorizarea și evaluarea proiectelor naționale și regionale de dezvoltare. Cristinela a publicat o serie de articole despre reforma politicii de sănătate în Europa Centrală și de Est. Din 2013, deține un doctorat în Științe Politice și Politici Publice – SNSPA din București și a avut o Fellowship în Economie de Sanatate și Științe Politice la Université libre de Bruxelles din Belgia (2011-2012). Pe langa experienta relevanta de munca si  educație, Cristinela este consultant în domeniul sănătății publice în mai multe proiecte atat in calitate de voluntar cat si expert. In prezent, coordoneaza strategiile care vizează transformarea MSD ca partener preferat în lupta împotriva cancerului de col uterin și a bolilor legate de HPV și a politicilor de imunizare.

Cel de-al doilea bursier este Ștefan Teișanu. Director executiv al Centrului Cultural Clujean (CCC) din 2016, Ştefan Teişanu este un antreprenor cultural interesat de dezvoltarea comunităților. Centrul este o organizație neguvernamentală care dezvoltă proiecte cu impact cultural, social și teritorial în regiunea Transilvaniei. Membrii CCC sunt 60 de instituții și organizații culturale, universități, cluburi de afaceri, Primăria Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj. Este președinte fondator al Fapte, organizație înfiinţată la Cluj în 2006, care dezvoltă proiecte culturale precum Jazz in the Park. Este şi preşedinte fondator al Nord, asociație de dezvoltare comunitară înfiinţată la Darabani, oraşul său natal, care lucrează la ridicarea încrederii în sine și a mândriei locale în comunitățile mici din Moldova prin cultură și educație. A fost preşedinte al AIESEC Cluj-Napoca şi a pus bazele filialei locale a Junior Chamber International. În 2008 a fost numit de către Junior Achievement „Tânărul Antreprenor al Anului în România”. Alte premii și distincții: Premiul pentru Antreprenoriat (AIESEC Romania Alumni, 2009) şi Premiul pentru Contribuţia la promovarea culturii româneşti în lume (Cernăuţi, Ucraina, 2014). Crezul său personal este că oamenii și orașele pot fi ceea ce îşi doresc să fie.

Al treilea bursier EMBA este  Doru Șupeală Chief Marketing Officer la FastOrder și Consultant de strategie la Vitrina Advertising. Doru are expertiză în marketingul online și offline, vânzări, relațiile publice și achiziții pentru companii din mai multe sectoare precum IT, retail, ospitalitate, imobiliare, producție de mobilier și mass-media. Studiile de licență și masterat în Marketing, Administrarea Afacerilor, Jurnalism și Comunicare si certificările în managementul turismului completează profilul său educațional. Doru a creat și am pus în aplicare planuri de afaceri, marketing, comunicare, branding și strategii de achiziții și vânzări pentru câteva companii importante, cum ar fi Selgros România, IKEA, Ramada Brasov, Autoliv sau Vitrina Advertising, dar și pentru unele proiecte promițătoare de start-up cu impact global din sectorul IT, cum ar fi Onyx Beacon și FastOrder. A publicat recent prima carte – ”Experienta face diferența. Marketing de proximitate în era Milenialilor și a comunicațiilor mobile”. Doru este castigatorul bursei oferite de SIF Moldova impreuna cu Republica.ro.

Carmen Antonie – Manager public la Agenţia Naţională Pentru Pescuit si Acvacultură este castigatorul desemnat pentru bursa oferita de Banca Transilvania, SIF Moldova si Ziarul Financiar. Doamna Antonie este licențiata în economie, si a facut studii de master în administrație publică la Metropolitan University din Londra și SNSPA (comunicare și relații publice). Lucreaza pentru Agenţia Naţională Pentru Pescuit Şi Acvacultură de peste 6 ani, coordonand implementarea si monitorizarea proiectelor din Delta Dunarii si zona Marii Negre – dezvoltarea activitatilor de pescuit, a infrastructurii, instruirea pescarilor cu privire la legislatia nationala si europeana din domeniu, proiecte finantate prin intermediul Fondurilor Europene. Dna. Antonie participa in calitate de reprezentant al institutiei in cadrul grupurilor de lucru ale Comisiei Europene privind Politica Comuna in domeniul Pescuitului pentru perioada de finantare 2014-2020 si a fost selectata ca expert/responsabil de dosar in cadrul Grupului de lucru pentru pescuit – cu ocazia detinerii Presedintiei Consiliului UE din 2019. Proiectele ANPA in care este implicata, se concentreaza pe oferirea de alternative pescarilor prin introducerea inovatiei, protejarea si conservarea ecosistemului marin, dezvoltarea eco-turismului si imbunatatirea legislatiei in domeniu. Pentru Regiunea Nord-Vest a coordonat atelierele EMPRETEC organizate pentru IMM-uri, un program intensiv de instruire pentru antreprenori, dar si primul Targ pentru SMEs din Cluj.

Pe langa activitatea profesionala, Dna. Antonie s-a implicat in coordonarea proiectelor pentru grupuri vulnerabile din Romania (NEETs, someri, comunitatea Rroma) cu scopul de a-i ajuta in formarea profesionala. Este expert evaluator al proiectelor inscrise in obtinerea de Fonduri Europene Structurale, atat pentru mediul privat cat si ONG-uri in domenii precum resurse umane, mediu, cultura, infrastructura, SMEs, agricultura, etc.

Bursierii se alatura celorlalti candidati inscrisi la programul EMBA ce vor incepe cursurile EMBA in februarie 2018. Succes!

    Comentarii 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2018 TEE | Toate drepturile rezervate | Politica de confidentialitate