Programul de Executive MBA contine 12 module, care au la baza 5 teme specifice unui program de Executive MBA, si anume: Managementul relațiilor cu clienții, Managementul lanțului valoric, Managementul informației, Managementul în context global și Managementul strategic. Fiecarei teme ii corespund un numar de module, organizate o data la 6-8 saptamani dupa un program stabilit pentru fiecare grupa de cursanti.

Pentru a absolvi EMBA-ul este necesară finalizarea celor 12 module,  a modulului Metode de cercetare, precum și realizarea disertației. Mai multe informatii despre acest proces sunt disponibile pe site-ul Universitatii Hull.

Module
Teme
Managing in organisations

Leadership and organisational change

International business

Managementul in context global
In cadrul acestui modul vom ȋnvăţa despre managementul dezvoltării, în strânsă legătură concepte precum eficienţa personală, diversitatea culturală, management thinking, viaţa organizaţională şi indivizii – ca agenţi ai schimbării.
Human resource management

Economic environment

Supply chain and management operations

Managementul relațiilor
Cursurile despre managementul relaţiilor se referă la stakeholderii interni și externi ai unei companii, reunind strategia și practica în managementul resurselor umane cu o înțelegere mai vastă a mediului de afaceri și impactul acestuia asupra performanței afacerii.
Marketing

Complexity and network thinking

Gestionarea lanţului valoricAcest modul oferă o perspectivă holistică şi critică asupra modificărilor-cheie şi tendinţelor din marketing şi din managementul operațiunilor afacerilor.
Accounting and finance for managers Gestionarea cunoştinţelorCursul acesta vă oferă ocazia de a identifica cunoştinţele relevante – cum să le găsiţi şi cum să le folosiţi, – astfel încât să vă ajute ȋn analiza problemelor complexe şi să luaţi decizii eficiente.
Systemic Management

Strategic Management

Managementul strategicInformaţiile dobândite in cadrul acestui modul vă ajută să vă construiţi o perspectivă care ține cont de organizarea afacerii ca un întreg, de scopul şi strategia de dezvoltare.

Evaluare

Pentru finalizarea fiecărui modul, cursanții trebuie să realizeze un eseu, un proiect sau vor susține un examen scris.

Copyright © 2017 Ubbee | Toate drepturile rezervate