NEWSROOM

Dam startul unei noi grupe de cursanti Executive MBA la Cluj

Data:

Mediul de business din Romania ne-a confirmat pentru al 4-lea an la rand nevoia unei educatii de business care sa contribuie la dezvoltarea si crearea de noi oportunitati in domeniu. Inceput in 2015, programul Executive MBA al The University of Hull a ajuns la cea de a patra generatie de cursanti, generatie care incepe cursurile in 3 februarie 2018.

Cei care urmează şcoala de business lucrează în domeniul privat şi public, dar şi în ONG-uri, iar domeniile sunt IT, financiar-bancar, energie, consultanță, arhitectură, marketing, medicină,  inginerie etc. Cursanții sunt din diferite oraşe din România şi Republica Moldova: Cluj-Napoca, Bucureşti, Arad, Brașov, Bacău, Deva şi Chişinău, iar media de vârstă a acestora este de 36 de ani.  Patru dintre ei au fost fost admişi cu bursă în urma unei selecții aparte, fiecare a câte 15.000 euro, sumă care acoperă întreaga şcolarizare.

Programul isi propune sa dezvolte abilitatile de management ale angajatilor companiilor locale si nationale pentru a aduce un plus mediului de business si networking. Profesori ai Universitatii Hull vor preda in cadrul programului, aducand cu ei experienta globala data de multitudinea locatiilor unde se desfasoara acest program. Cursantii vor studia un modul la University of Hull, in Marea Britanie. Admiterea, tehnicile de predare si examinarea au loc dupa modelul britanic. Programul este dublu acreditat international, de The Association of MBAs si de The Association to Advance Collegiate Schools of Business. Diploma internationala de absolvire este acordata de University of Hull, institutie de invatamant superior cu peste 90 de ani de traditie.

EMBA University of Hull a fost lansat în 2015, in Cluj-Napoca, prin colaborarea dintre reprezentanţi ai mediului universitar şi cei ai mediului de business, Universitatea Babeş-BolyaiUniversity of HullBanca Transilvania şi Electrogrup. Mult succes noii generatii de cursanti!

Infografic UBB-EE 05

    Comentarii 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2019 TEE | Toate drepturile rezervate | Politica de confidentialitate