NEWSROOM

Human Resource Management & Sesiune gratuită

Data:

Cât de valoroasă este resursa umană pentru dvs.? Cât de valoroasă ar trebui să fie? Cum să aveți grijă de ea? Înțelegerea contextelor economice, politice, sociale și de globalizare ale strategiei de management a resurselor umane și a practicilor sale vor fi subiectele discutate în cadrul următorului modul EMBA. Între 26 și 29 iulie profitați de ocazie și înscrieți-vă pentru o sesiune gratuită de 3 ore în cadrul programului Executive MBA din Cluj-Napoca. Aflați în acest fel, dacă ceea ce oferim este ceea ce aveți nevoie. Înregistrați-vă prin trimiterea unui e-mail la office@teecluj.ro.

Modulul de Managementul Resurselor Umane va avea loc în perioada 26-29 iulie și va încuraja discuții pe subiecte precum practicile și strategiile de management al resurselor umane. Modulul reunește teoria, tendințele și practicile academice din domeniu, cu accent pe experientele individuale și colective, în încercarea de a ajuta la înțelegerea naturii și a elementelor-cheie ale HRM si de a evalua contribuția HRM la eficacitatea organizațională. Caracteristicile distinctive ale modulului constau în faptul că acesta localizează disciplina managementului resurselor umane într-un context academic și vocațional, consideră critic o serie de practici cheie în domeniul HRM și permite studenților să dezvolte abilități interpersonale cheie inerente practicii HRM (ex. muncă de echipă, negociere, comunicare etc).

Profesorul care se alătură ca tutore pentru acest modul este Prof. Hugh Scullion, care este lider mondial în domeniul managementului internațional al HRM și Global Talent Management, prezentat astfel în cărți importante în domeniu, publicații în reviste de renume, colaborări cu cercetători internaționali și un număr ridicat de citări. Este fondatorul și președintele EIASM Atelier de Management al Talentului, cel mai important forum de cercetare în domeniu. A colaborat cu organizații din Europa și Asia și are o vastă experiență la nivel internațional în domeniul educației executive. Activitatea profesorului Scullion a atras peste 6000 de citări din ianuarie 2018, potrivit Google, printre cele mai mari numere din UK în domeniul său.

Cel de-al doilea eveniment EMBA Access va avea loc la Steelcase, pe 26 iulie.

    Comentarii 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2019 TEE | Toate drepturile rezervate | Politica de confidentialitate