NEWSROOM

International Business. Executive MBA Talk & Sesiune gratuită

Data:

Se poate spune cu siguranță că internaționalizarea este un scop potențial al oricărei companii medii spre mare. Dacă nu unul ce poate fi întrevăzut, unul care se reflectă asupra planurilor pe termen lung. Află mai multe despre mediul de afaceri care influențează și afectează astfel de planuri. Alătură-te modulului de International Business între 7-10 iunie pentru o sesiune gratuită de 3 ore a programului de Executive MBA al Universității din Hull în Cluj-Napoca. Înregistrează-te acum prin email la office@teecluj.ro, apoi haide să vezi despre ce e vorba și să decizi apoi dacă programul se potrivește nevoilor și cerințelor tale.

Modulul numit intuitiv International Business, va avea loc între 7-10 iunie și se concentrează pe internaționalizare și subiecte derivate precum comerț internațional, fluxuri de investiții, rolul regularizării și strategii. A efectua operațiuni internaționale presupune un anumit nivel de înțelegere al mediului competitiv unde acestea se desfășoară și depinde de strategiile companiei. Acest modul urmărește să ofere chiar asta, o înțelegere holistică a sistemelor ce se întrepătrund pentru a crea un mediu de business internațional sănătos.

Pentru a preda acest modul, profesor este Dr Robin Pearson de la Universitatea Hull. Acesta a publicat extensiv articole legate de industria de asigurări britanică și europeană și teme precum inovația serviciilor financiare, formarea de capital, guvernanță corporativă, networking de afaceri și pericole morale într-un număr de reviste de specialitate precum Economic History Review, Business History Review, și Business History. Se mândrește cu colaborările sale cu echipe de academicieni internaționali în cazul unor proiecte finanțate de corporații de afaceri, printre care Swiss Re din Zurich și Dai-ichi Life insurance Company din Japonia. Publicațiile sale au fost premiate cu Newcomen-Harvard Article Award for Business History în 2002, Wadsworth Prize for Business History în 2004 și Ralph Gomory Prize for Business History în 2013.

Teodor Băbuț, CEO pentru Wind Energy Service East Europe și alumni al programului nostru de EMBA se va alătura discuției în cadrul Executive MBA Talk în data de 9 iunie de la 10:30 la 12:00. Cu puternice aptitudini de leadership și management dezvoltate în varii poziții deținute în trecut pentru companii precum  NOV East Europe, Electrogrup și WESEE, Tudor a dus la creșteri profitabile prin dezvoltarea afacerilor pe piețele locale și europene regionale. Fiind extrem de adaptabil variilor medii și culturi, Teodor a construit organizații și echipe eficiente care să poată susține reorganizări și procese de dezvoltare în cadrul afacerilor. Pentru anul 2018, Teodor iși dorește să continue  dezvoltarea de noi afaceri în Ucraina și Spania și să eficientizeze WESEE spre o creștere continuă și dezvoltare globală. În plan personal, Teodor dorește să petreacă mai mult timp cu familia lui și să dedice timp intereselor sale în sport, călătorii & muzee, cărți și mașini.

 John Bell, General Manager pentru Integrated Solutions Center, Systems and Solutions Europe la Emerson Automation Solutions este al doilea invitat în cadrul acestui modul. Alăturându-se discuției în data de 7 iunie de la ora 16:00, va aborda subiectul “The Silk Road to Cyberspace, Technology  enabling Globalization”. În calitate de General Manager al European Integrated Solutions Center, acesta are în subordine o organizație formată din 500 de ingineri și personal pentru suportul proceselor precum propuneri pentru proiecte europene, îngrijirea ciclului de viață și execuție. Cu o experiență de mai mult de 20 de ani în industria prelucrătoare în cadrul mai multor corporații multinaționale din SUA, Dl.Bell este o voce răsunătoare în orice discuție despre subiecte ca International Business.

Evenimentele vor avea loc după cum urmează:

John Bell, General Manager, Integrated Solutions Center, Systems and Solutions Europe la Emerson Automation Solutions, Data: 7 iunie, 4:00 pm

Teodor Băbuț, CEO – Wind Energy Service East Europe, Data: 9 iunie, 10:30 am

Participarea este gratutiă, însă este necesară înscrierea:  https://goo.gl/forms/UJK1RGIVr62sfSji1

    Comentarii 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2019 TEE | Toate drepturile rezervate | Politica de confidentialitate