NEWSROOM

Leadership & Organizational Change. Executive MBA Talk și sesiune gratuită

Data:

De ce ai nevoie pentru a deveni un lider? Știi ce îți trebuie pentru a coordona echipe și organizații? Află despre abilitățile necesare și discută aspecte complexe de leadership în timpul modulului de Leadership & Organizational Change între 14-17 iunie. Îți oferim șansa de a te alătura unei sesiuni gratis de 3 ore în cadrul programului de Executive MBA din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Universitatea Hull din UK. Ai astfel oportunitatea de a înțelege direct despre ce e vorba în acest program de EMBA și de a decide dacă se potrivește nevoilor și cerințelor tale. Înregistrează-te printr-un email la office@teecluj.ro, și apoi vino să ne cunoaștem!

Modulul de Leadership & Organizational Change are loc între 14-17 iunie și analizează strategii de dezvoltare a abilităților de leadership și implicațiile acestora. Complexitatea temei va aduce la masă subiecte precum responsabilitate social corporatistă dar și sfaturi practice despre succesul inițiativelor de schimbare. Odată acoperit modulul, poți iniția cu încredere astfel de procese de schimbare ce ajută organizațiile și angajații acestora să evolueze.

Modulul va fi predat de  Dr Thomas Hoyland de la Universitatea Hull, o prezență  activă în educație, cercetare și consultanță. Este liderul programului inovativ integrat MBus Management și predă o varietate de subiecte printre care leadership și dezvoltare personală. În prezent, explorează barierele referitoare la dezvoltarea calităților de lider în cazul tinerilor și rolul pe care îl are statutul socio-economic în dezvoltarea identităților în mediul de lucru. Cercetarea lui Dr. Hoyland se concentrează pe leadership, psihologia diferentelor individuale și contexte organizaționale. Înainte de a începe să lucreze în educație, a petrecut timp în industria aeriană și predând limba engleză în Japonia. Cunoştinţele lui de specialitate vor ajuta abordarea subiectelor modulului și vor adăuga o perspectivă valoroasă asupra modalităților de a conduce procese de schimbare de succes.

În data de 15 iunie de la ora 17:00 Alina Negru, Director Automation Solutions Business Center la Emerson Automation Solutions și alumni al programului nostru de EMBA este invitată pentru o nouă editie a Executive MBA Talk. Alina s-a alăturat Emerson în 2011 ca lider de echipă pentru echipa de suport clienți nou formată Roxar. S-a dezvoltat ulterior în cadrul grupurilor Roxar și Flow, până la postul de Manager Global de suport clienți. Din 2017 Alina este Director al Automation Solutions Business Center în Cluj, având în responsabilitate 5 unități de afaceri și mai mult de 550 de angajați. Și-a început cariera ca inginer chimist într-o companie din România, cu filiale în toată țara. Alina a progresat în aceeași companie în roluri diferite, precum: coordonator al departamentului tehnic, coordonator al departamentului achiziții, director vânzări și servicii, director comercial. În ultimii trei ani Alina a instrumentat evoluția Women în cadrul STEM Cluj și de curând a devenit liderul Regiunii Europa I (Slovenia, Croația, Bosnia, Serbia, România, Moldova, Bulgaria, Macedonia, Albania, Grecia, Turcia). Născută și crescută în Mediaș, Alina a studiat inginerie chimică la Universitatea Babeș-Bolyai în Cluj-Napoca și are o diplomă de master a aceleiași universități. Alina este căsătorită din 2002 și are un băiat de opt ani. Cel mai mare proiect personal al ei pentru anul acesta este decorarea noii case și mutarea acolo.

Cel de-al doilea invitat, care se va alătura discuției pe 16 iunie de la ora 14, este Liviu Stoleru, CEO și președintele consiliului de administrație al CEMACON SA. Directorul General al companiei CEMACON, acesta s-a specializat încă de la începutul carierei sale, atât în zona operațională (distribuție, logistică) dar și în vânzări și marketing. A intrat în industria materialelor de construcții în anul 2001. Experiența dobândită în ultimii ani l-a pregătit pentru ceea ce înseamnă n prezent compania CEMACON, pe care o conduce cu succes de aproape opt ani. Focusul lui a fost mereu îndreptat spre viziune, inovație și performanță, motiv pentru care pe parcursul ultimilor ani a gestionat cu succes momente cheie în evoluția CEMACON, precum restructurarea companiei în prag de insolvență în anul 2001 sau procesul de rebranding care a început în anul 2013. Acestea, împreună cu utilizarea inovației și dezvoltarea de produs, au determinat cea mai semnificativă creștere operațională din industrie, în condiții de piață nefavorabile, făcând din CEMACON cel mai competitiv și inovator jucător de pe piața de profil. În prezent, CEMACON este liderul pieței de cărămizi din Transilvania și al doilea cel mai mare producător de materiale de zidărie la nivel național. Compania operează două facilități de producție de blocuri ceramice, ambele în județul Sălaj, una dintre ele fiind cea mai modernă și cu cea mai mare capacitate de producție de blocuri ceramice din România. Ghidat de principiul “Găsește-i pe cei alături de care iți place să lucrezi și nu vei da greș”, Liviu Stoleru crede cu tărie că drumul spre succes se construiește cu o strategie bine gândită, cu o doza de curaj ce depășește normalul, dar și cu oameni ambițioși și valoroși. Tocmai de aceea a creat o echipă, o organizație, formată din profesioniști angajați motivați și suficient de bine pregătiți pentru a duce compania la nivelul următor.

Evenimentele vor avea loc după cum urmează:

Alina Negru, Director Automation Solutions Business Center al Emerson Automation Solutions și alumni al programului nostru EMBA, Data: Vineri, 15 iunie, ora 17:00

Liviu Stoleru, Director General al CEMACON SA, Data: Sâmbătă, 16 iunie, ora  14:00

Participarea este gratuită, însă este necesară înscrierea:   https://goo.gl/forms/WWFBOtjK9o8lLU3F2 

    Comentarii 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2019 TEE | Toate drepturile rezervate | Politica de confidentialitate