Directorul programului EMBA

andrew taylor

Dr. Andrew Taylor

ProfilInapoi

Dr. Andrew Taylor are la activ 19 ani de experiență în afaceri, pe tot teritoriul Europei, în calitate de consultant de management, iar în ultimii 14 ani a ocupat postul de facilitator de învățare. Acesta și-a obținut diploma de Doctorat în Dreptul proprietății intelectuale și Conflicte de mediu în cadrul Universității Cardiff din Țara Galilor. Andrew a lucrat atât în Europa cât și în Canada, pentru o gamă largă de clienți multinaționali precum Coca-Cola, Holcim, AIG, PwC, GSK, Deloitte, Orange, Volksbank, ING, Vodafone și mulți alții.

Realizări: Andrew este fondatorul firmei de consultanță „Connect CEE” , precum și a firmei de recrutare personal „Endike Associates”. Din anul 2000, acesta a obținut o serie de realizări:

  • A proiectat și a implementat un program care a îmbunătățit cu 700% performanța unei echipe în decursul unui an (folosind clienții KPI) pentru un lanț global de aprovizionare.
  • Unul dintre proiectele sale ce presupunea interacțiunea dintre manageri și copiii străzii a fost premiat de către un client global din domeniul farmaceuticelor ca fiind cel mai bun proiect de HR și cel mai inovator proiect de afaceri din lume (2006) .
  • A oferit consultanță Consiliului Global Avon cu privire la aspectele culturale organizaționale pe care le presupunea inițiativa majoră de schimbare a mediului.
  • A oferit consultanță firmei Ipsos cu privire la toate aspectele culturale pe care le presupunea fuziunea afacerilor on-line ale acestora. CEO-ul companiei a descris contribuția acestuia ca fiind una „remarcabilă”.

Publicații:

  • ‘Trading Hot Air, Backwards, Forwards Or Any Which Way You Like’ European Environment Nr. 14, 2004.
  • Un capitol de Cultură de Afaceri în Doing Business In Romania (London: KoganPage/CBI, 1998).
  • Co-autor (alături de Bill Krouwel) al cărții de afaceri: Innovation, Ethics & Sustainability (Cluj-Napoca: RisoPrint, 2013) (a business book).

Consiliul Director UBB-EE


Lutas Mihaela

Mihaela Luțaș

ProfilInapoi


Tiberiu Moisa

Tiberiu Moisă

ProfilInapoi


Maria Șerbănescu

Maria Șerbănescu

ProfilInapoi


Popescu Daniela

Popescu Daniela

Profil

Mihaela Luțas este absolventă a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, România. În prezent predă Economie Europeană studenților și Politici Economice Europene postuniversitarilor, atât în limba română, cât și în limba engleză. De asemenea, ghidează doctoranzii în domeniul Economiei și a Afacerilor Internaționale din cadrul aceleiași Universități.Începând cu anul 2009 a devenit profesor asociat al Universității Plymouth State din SUA unde predă Economie Globală în cadrul Masterului de Administrare a Afacerilor (Afaceri Internaționale). Între anii 2006-2011 a predat Integrare Economică Europeană la Jean Monnet, (Comisia Europeană), iar între anii 2001-2010 a fost professor asociat la IUIES (International University Institute for European Studies) în Gorizia, Italia, unde a predat un curs de Politici Economice Europene în cadrul unui program internațional de master. Mihaela Luțaș este membră a unui număr de organisme profesionale, cum ar fi: Vice-președinte al Asociației Economiștilor din România, membră a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, Președinte al Departamentului de Evaluare a Personalului Didactic din cadrul Asociației Facultăților de Economie din România.

Din anul 2001 ea este, de asemenea, membru al Rotary Club Internațional, district 2241, şi a fost administrator al aceluiași district în 2012. În prezent deține funcţia de Vice Rector al UBB, responsabil de relația cu mediul de afaceri, absolvenți şi stagiul de practică. Mihaela Luțas este absolventă a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, România. În prezent predă Economie Europeană studenților și Politici Economice Europene postuniversitarilor, atât în limba română cât și în limba engleză. De asemenea, ghidează doctoranzii în domeniul Economiei și a Afacerilor Internaționale din cadrul aceleiași Universități.

Tiberiu (Tibi) este un bancher, cunoscut și pentru faptul că se folosește de poziția sa cu scopul de a acționa ca un catalizator pentru schimbări socio-economice. În ultimii 12 ani, acesta a contribuit la o dezvoltare semnificativă a business-ului corporativ al Băncii Transilvania, iar astazi este responsabil pentru proiectul de modernizare al întregii rețele BT. Pentru Tibi, a lucra în domeniul bancar reprezintă a face parte din comunitate, precum și a-ți câștiga respectul în acel grup. Astfel, coordoneaza două fundații:

  • Fundația „Clujul are Suflet ” este un centru de educare și asistență pentru adolescenți (cu vârste cuprinse între 14-20 de ani) cu scopul de ai integra în mediul școlar sau profesional. Acesta activează din anul 2007.
  • Fundația „BT Club – Clubul Întreprinzătorului Român” oferă sprijin antreprenorilor. Clubul este prezent în mediul de afaceri prin consultanță și informări periodice, instrumente de educație antreprenorială și networking, precum și suport în accesarea fondurilor europene, cu scopul de a contribui în mod activ și real la dezvoltarea durabilă a afacerilor din întreaga țară.
  • Prin intermediul BT Club și cu ajutorul Universității Babeș Bolyai, Tibi a înființat “Antreprenori pe scena. Pentru studenti”, o serie de evenimente dedicate studenților. Persoane de succes din toate domeniile (oameni de afaceri, regizori de film, jurnaliști etc.) sunt invitați pe scena pentru a împărtăși studenților din experiențele lor și pentru a le răspunde la întrebări. Datorită acestui format, evenimentul atrage sute de persoane, sălile fiind întotdeauna pline.

Tibi are un Master în Administrarea Afacerilor (INDE – colaborare între ASE România și CNAM Franța) și o diploma postuniversitară de la Sheffield University. Este invitat ocazional ca lector al UBB și se bucură de încrederea și sprijinul academicienilor seniori ai UBB. În privința relațiilor manageriale, Tibi este caracterizat ca fiind o persoană diplomată, răbdătoare, dar totuși concentrată și determinată.

Domeniul de expertiza a Mariei este dreptul comercial. A condus timp de 10 ani activitatile de consultanta juridica in Electrogrup, unul din principalii jucatori de pe piata romaneasca de constructii de infrastructura, cu un portofoliu de clienti format din companii internationale din energie si telecomunicatii. Este implicata in fondarea si dezvoltarea start-up-urilor din cadrul Grupului de Companii in care activeaza Electrogrup.

Incepand din 2012, si-a utilizat exprienta manageriala in cadrul Consiliului de Administratie al Electrogrup. Abilitatile manageriale si gandirea critica o recomanda pentru coordonarea de proiecte complexe. Isi foloseste calitatile de bun mediator pentru atenuarea opozitiilor si gasirea spatiului propice colaborarii care sa sustina performanta.

Copyright © 2018 Ubbee | Toate drepturile rezervate | Politica de confidentialitate