NEWSROOM

Prima generatie de cursanti EMBA University of Hull din Romania va avea ceremonia de absolvire in 10 octombrie 2017

Data:

In 10 octombrie a.c va avea loc in Cluj ceremonia de absolvire a primei generatii de cursanti ai EMBA University of Hull din Romania. Evenimentul va reuni absolventii primei generatii, cursantii actuali si partenerii programului pentru a sarbatori succesul singurului Executive MBA 100% britanic din Romania.

Pentru a celebra succesul  acestui program,  in prima parte a zilei va avea loc o ceremonie de absolvire, iar seara un eveniment de networking. Accesul la cele doua evenimente se realizeaza pe baza de invitatie. Din partea Universitatii Hull vor fi prezenti la eveniment domnul Prorector Glenn Burgess, Prodecanul scolii de business – Claire Hookham Williams si directorul programului MBA – Nick Snowden. In luna iulie a.c., o parte dintre absolventi au participat si la ceremonia de absolvire organizata de Universitea Hull in campusul din Marea Britanie.

Prima generatie de cursanti EMBA din Cluj a obtinut cele mai bune rezultate pe plan international dintre toti absolventii care finalizeaza acum studiile EMBA University of Hull in Marea Britanie, Hong Kong, Singapore si Bahrain. Cei 26 de cursanti din prima grupa a scolii de business din Cluj au parcurs 12 module predate de profesori straini o data la 6 saptamani. Diploma de absolvire este internationala, acordata de University of Hull. Cursantii se alatura astfel unei comunitati globale de alumni, cu peste 28.000 de membri din 150 de tari.

Scoala de business britanica a fost lansata in Cluj-Napoca in anul 2015, iar partenerii proiectului sunt: Universitatea Babes-Bolyai, The University of Hull, Banca Transilvania si Electrogrup. Programul este acreditat international de The Association of MBAs si de The Association to Advance Collegiate Schools of Business.

In prezent, la EMBA The University of Hull studiaza peste 50 de manageri si antreprenori romani si straini, din top si middle management.

1138121536_54d68a59d0

Despre partenerii EMBA University of Hull

Asociatia Universitatea Babes-Bolyai – Executive Education (UBB EE) este o asociatie non-profit al carui rol este gestionarea EMBA-ului 100% britanic, derulat in Cluj-Napoca. Presedintele UBB EE este Prof. Univ.Dr. Mihaela Lutas.

University of Hull are aproape 90 de ani de traditie. Portofoliul sau cuprinde 50 de specializari, printre care management, medicina, stiinte sociale si umaniste, arte etc. Anual, peste 20.000 de studenti urmeaza cursurile University of Hull.

Universitatea Babes-Bolyai: Infiintata in anul 1581, Universitatea Babes-Bolyai este cea mai veche universitate din Romania cu o lunga traditie in educatie, cercetare si deservirea comunitatii locale. In prezent, UBB  este cea mai mare universitate din tara, avand mai mult de 38.000 de studenti inscrisi la nivel de licenta, masterat si doctorat, in 516 programe de studii in limba romana, maghiara, germana, engleza, franceza. Universitatea a fost clasata intre primele trei universitati din Romania din punctul de vedere al calitatii programelor sale.

Banca Transilvania este a doua banca din Romania, in functie de active. Activitatea sa este organizata pe trei linii principale de business: Corporate, IMM si Retail. BT are peste 7.300 de angajati, 550 de sedii si 2,2 milioane de clienti. Strategia bancii este sustinuta de actionari internationali, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si IFC – Banca Mondiala.

Electrogrup: Cu o experienta de 20 de ani in domeniu, Electrogrup a fost infiintata din dorinta de a oferi servicii inovative si de calitate in infrastructura energetica. Afacerea s-a extins ulterior la infrastructura de telecomunicatii, new media, piata de energie, gaze naturale si energii regenerabile, transformand sinergiile dintre aceste domenii in avantaje competitive, prin exploatarea conceptului inovator cross-sector. Astazi, compania furnizeaza beneficiarilor sai solutii la cheie de design, implementare, mentenanta si dispecerizare in proiecte complexe de infrastructura energetica, telecomunicatii si constructii civile, desfasurate la nivel national si international. Pilonii principali ai succesului Electrogrup, dinamismul si tehnologiile moderne aplicate, reprezinta avantaje majore ale companiei in strategia de extindere in Romania si in alte piete.

    Comentarii 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2018 Ubbee | Toate drepturile rezervate | Politica de confidentialitate