NEWSROOM

Sesiune gratuita despre contabilitate si management financiar

Data:

Participa la o sesiune gratuita in cadrul modului despre Contabilitate si Finante oferit de EMBA University of Hull, in perioada 7-10 decembrie, in Cluj-Napoca

Următorul curs EMBA este despre rolul pe care contabilii și managerii financiari îl au într-o companie. Împreună cu Susan Webster, conferențiar în contabilitate in cadrul Universitaty of Hull Business School, vom discuta despre:

  • Identificarea și analizarea în mod critic a informației pe care contabilii și managerii financiari o pot oferi managerilor pentru îmbunătățirea calității managementului.
  • Înțelegerea contextului, beneficiilor și limitărilor rolului de contabil și manager financiar.
  • Evaluarea critica și interpretarea informațiilor de gestiune contabilă și financiară.
  • Selectarea și aplicarea tehnicilor de luare a deciziilor de management și de control.

Daca esti interesat de acest subiect te asteptam la o sesiune gratuita de 3 ore. Participarea la modul iti ofera sansa sa iei parte pentru cateva ore la o experienta educationala 100% britanica, dar si sa interactionezi cu actualii cursanti ai programului de Executive MBA. Pentru participare, asteptam mailul tau la office@ubbee.ro

Pe lângă experiența lectorului pe această temă, George Călinescu, directorul adjunct și CFO la Banca Transilvania, se va alătura modulului în cadrul Executive Talk-ului despre: Importanta pe care contabilitatea si managementul financiar o au in viata de zi-cu-zi. Va asteptam joi, 7 decembrie, de la ora 14.00. Pentru inscriere va rog sa completati formularul online: https://goo.gl/yw8BVy. Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe pagina noastra de facebook. 

Despre lectorul nostru: Susan Webster este conferențiar în contabilitate la University of Hull Business School. Ea este expert contabil din 1983 și timp de 25 de ani a avut diverse roluri, atât în firme internaționale cât și locale. În 1993, și-a înființat propria companie, pe care a dezvoltat-o de-a lungul anilor și pe urma a vândut-o. În 2007 s-a mutat în Zambia timp de doi ani ca voluntar VSO. Revenind din Africa, și-a schimbat cariera și a devenit lector universitar. Susan predă Taxarea, Auditul (nivel licență), Contabilitate și Finanțe pentru Manageri (MBA), Studii avansate în Contabilitate și Finanțe. A obținut următoarele certificări: FCA și FHEA. Susan este membru al Institutului de Contabili Autorizați din Anglia și Țara Galilor.

Despre EMBA TALK: George Calinescu este specialist în finanțe cu experiență în toate aspectele legate de contabilitate, audit și gestiune financiară. George și-a început cariera în 1999 la PricewaterhouseCoopers, apoi in 2002 s-a mutat în sectorul bancar și s-a alăturat Băncii Transilvania în 2013. Specializari: contabilitate financiară și de gestiune, bugetare, IFRS, Basel II, Sarbanes-Oxley, managementul și controlul riscului, managementul costurilor, respectarea reglementărilor. 

EMBA University of Hull este o scoala de business 100% britanica, lansata in 2015, in Cluj-Napoca, printr-un parteneriat intre The University of Hull, Universitatea Babes-Bolyai, Banca Transilvania si Electrogrup. Programul este acreditat international de The Association of MBAs si de The Association to Advance Collegiate Schools of Business. Toate cursurile sunt sustinute de profesori de la The Univesity of Hull. Urmatoarea grupa de cursanti incepe cursurile in Februarie 2018. 

    Comentarii 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2018 TEE | Toate drepturile rezervate | Politica de confidentialitate