NEWSROOM

Sesiune gratuita despre HR Management la EMBA University of Hull

Data:

Participa la o sesiune gratuita in cadrul modului despre managementul resurselor umane oferit de EMBA University of Hull, in perioada 7 – 10 septembrie, in Cluj-Napoca

EMBA University of Hull ofera posibilitatea persoanelor interesate de a urma gratuit o sesiune de 2-3 ore in cadrul unui modul EMBA organizat pentru cursantii actuali. In periaoda 7-10 septembrie, va invitam sa luati parte la modulul de Managementul Resurselor Umane, sustinut in limba engleza de prof. Hugh Scullion de la The University of Hull, din Marea Britanie.

Profesorul Hugh Scullion este lider mondial în domeniul internațional al Managementului Resurselor Umane si  Managementul Talentului la nivel global, pozitie dobandita prin cartile publicate si colaborările cu cercetători internaționali pe aceasta tema. Este fondatorul și președintele Institutul European de Studii Avansate în Management (EIASM) – Ateliere de Managementul Talentului, cel mai important forum de cercetare în domeniu. A colaborat pe scară largă cu organizații din Europa și Asia și are o vastă experiență la nivel internațional în domeniul educației executive. Domeniul general de cercetare este HRM international, cu sase zone de nișă:

1. Global Talent Management

2. Global Staffing and new forms of International Working

3. The Role of Women in International Management

4. The Role of the Corporate HR function in MNCs

5. HRM and Talent Management in the Emerging Markets

6. HRM and Talent Management in SMEs

Carti publicate:

Scullion, H. and Collings, D. (2019) Global Staffing, London: Routledge. 2nd edition. (forthcoming); Collings, D.,  Scullion, H. and Caliguiri, P (eds) (2017) Global Talent Management, London: Routledge. 2nd edition. (forthcoming); Sparrow, P., Scullion, H. and Tarique, I. (eds) (2014) Strategic Talent Management: Contemporary Issues in Global Context. Cambridge: Cambridge University Press. La acestea se adauga 12 articole in journale de specialitate internationale si 13 capitole in diferite carti publicate in ultimii 3 ani.

Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un email de inscriere pe urmatoarea adresa: office@ubbee.ro

In timpul modulului, vom avea 2 invitati speciali. Pentru detalii, va rog sa urmariti pagina noastra de facebook.

EMBA University of Hull este o scoala de business 100% britanica, lansata in 2015, in Cluj-Napoca, printr-un parteneriat intre The University of Hull, Universitatea Babes-Bolyai, Banca Transilvania si Electrogrup. Programul este acreditat international de The Association of MBAs si de The Association to Advance Collegiate Schools of Business. Toate cursurile sunt sustinute de profesori de la The Univesity of Hull.

In acest an, prima generatie EMBA University of Hull din Cluj-Napoca a absolvit cei 2 ani de studiu in cadrul acestei scoli de business. Absolventii din Romania au obtinut cele mai bune rezultate la nivel global dintre toti cei care finalizeaza studiile in cadrul EMBA University of Hull, din Marea Britanie, Hong Kong, Singapore si Bahrain.

    Comentarii 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2018 Ubbee | Toate drepturile rezervate | Politica de confidentialitate