NEWSROOM

Sesiune gratuita EMBA & Executive Talk

Data:

Alatura-te cursantilor EMBA University of Hull din Cluj pentru o sesiune gratuita de 3 ore in cadrul urmatorului modului despre managementul operațiunilor, in perioada 18-21 ianuarie. Convinge-te de calitatea si experienta 100%  britanica oferita de acest program. Pentru participare, asteptam emailul tau la office@teecluj.ro.

Următorul curs EMBA se adreseaza celor interesati de managementul operatiunilor, dezvoltarea de strategii si procese in acest domeniu, folosirea ERP, JIT si Lean, managementul lantului de aprovizionare si inventariere, CSR si sustenabilitate. Modulul va fi predat de prof. David Grant, cu o experienta de peste 25 de ani in marketing si logistica, si peste 15 ani in design tehnic, corporatii bancare, distributie si retail.

Pe lângă experiența prof. Grant pe această temă, Calin Vaduva, CEO si co-fondator Fortech este invitatul nostru in editia de luna aceasta a Executive MBA Talk, unde vom discuta despre Fortech Management Framework. Va asteptam vineri, 19 ianuarie, de la ora 18.00. Pentru inscriere va rog sa completati formularul online aici.   Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe pagina noastra de facebook.

Despre prof. David Grant: este profesor de logistică la Hull University Business School din Marea Britanie și profesor de management al lanțului de aprovizionare și responsabilitate socială la Hanken School of Economics, Helsinki. Cu o experienta de peste 25 de ani in logistica si marketing, prof. Grant s-a axat pe cercetarea serviciilor de logistică pentru clienți, satisfacție și calitate; logistica de retail; conexiunea dintre logistică și lanțul de aprovizionare; metode de logistică sustenabila, și metodologii și tehnici de cercetare. Cercetările recente au investigat disponibilitatea și stocurile de pe rafturi, pierderile totale și deșeurile din retail a produselor alimentare, prognoza și inventarul învechit, calitatea serviciilor furnizate de cei din domeniul retail și logistica consumatorilor și comoditatea în cumpărături, atât în context alimentar cât și în cel non-alimentare.

Prof. Grant a scris peste 200 de publicații în diferite jurnale, cărți și lucrări de conferințe. Este membru al Consiliului de Redacție pentru numeroasele reviste academice internaționale. Detine un certificat profesional în predarea universitară de la Universitatea din Edinburgh și este membru al Academiei de Învățământ Superior din Regatul Unit.

Despre Executive MBA Talk: Calin Vaduva: In calitate de co-fondator și CEO al Fortech, Dl. Vaduva conduce dezvoltarea organizațională și de afaceri a companiei, poziționând cu succes Fortech ca fiind una dintre cele mai reprezentative companii românești în domeniul outsourcing-ului IT.  Din 2003 pana in prezent, compania a avut o crestere rapida si organica de la 5 oameni in 2003 la peste 500 in prezent. Pe langa activitatea de business, Dl. Vaduva a fost profesor asociat la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și membru al Consiliului Director al clusterului IT CLUJ. Detine un doctorat în Informatică și un Executive Academy de la Vienna University of Economics and Business

EMBA University of Hull este o scoala de business 100% britanica, lansata in 2015, in Cluj-Napoca, printr-un parteneriat intre The University of Hull, Universitatea Babes-Bolyai, Banca Transilvania si Electrogrup. Programul este acreditat international de The Association of MBAs si de The Association to Advance Collegiate Schools of Business. Toate cursurile sunt sustinute de profesori de la The University of Hull. Urmatoarea grupa de cursanti incepe cursurile in Februarie 2018.

    Comentarii 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2018 TEE | Toate drepturile rezervate | Politica de confidentialitate